Menu

IT ALL STARTS WITH CURIOSITY

 1. CURIOSITY IS IN OUR NATURE

Om merken te laten groeien, moet je van twee dingen verstand hebben; gedrag en technologie. En dat in een wereld die in een moordend tempo verandert. De manier waarop mensen met elkaar en met merken communiceren is in de afgelopen 5 jaar al meer veranderd dan in de 50 jaar ervoor. En het gaat alleen maar sneller. Mensen en bedrijven blijven zoeken naar het nieuwste. De wil om te willen weten en ontdekken is sterk. Het zit in onze natuur.

“A mind is like a parachute. If it’s not open, it doesn’t work” – Frank Zappa

2. TECHNOLOGIE DIENT MENS EN MERK

Om succesvol te zijn in dat speelveld moet je bovenop de veranderingen zitten. Alert zijn en anticiperen. Alle mogelijke kennis en data vergaren om nog meer te leren. Over wat mensen beweegt. Wat hen drijft. Hoe je ze bereikt. Blijven zoeken naar technieken die appelleren aan hun ‘needs’. Met ideeën komen die hun leven verrijken, die iets toevoegen. Ideeën die relevant zijn én opvallend. Die het hoofd raken én het hart. Dan ben je én blijf je succesvol.

3. HET BEGINT MET EEN GOED IDEE

Een goed idee wordt niet gedefinieerd door het kanaal waarin het wordt gecommuniceerd. Niet door de techniek waarmee het onder de aandacht wordt gebracht. Een goed idee wordt gedefinieerd door de mate waarin het in staat is merken en mensen op een relevante manier aan elkaar te verbinden. Of dat nou is via een mobiel platform, een event of een geheel nieuw product. Dus noem ons geen online-, offline-, internet-, activatie-, reclame- of wat-dan-ook-voor-bureau. Just call us TheBrandHotel!

4. GA ALLIANTIES AAN

Deze tijd vraagt om flexibiliteit. Om ‘Agile teams’ die snel ingezet kunnen worden. Specialismen die aan kunnen schuiven als dat nodig is. Kennis en data die direct oproepbaar en toegankelijk zijn. Daarvoor werken wij samen met partners en agencies met bewezen expertise en kennis. En bovenal mensen waarvan we de visie en passie enorm waarderen. Die onze nieuwsgierigheid voeden én onze klanten helpen succesvol te zijn.

“Non of us is as smart as all of us” – Ken Blanchard.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!