Menu

Concertgebouw

NETWERKEN IS
VAN ALLE TIJDEN.

Identity, Instore, Print, Radio, TV/Video

Op zoek naar verjonging en toekomst voor het Concertgebouw gingen wij juist 125 jaar terug. Want in het DNA van elk bedrijf ligt vaak het haakje naar het toekomstig succes. Het Concertgebouw is ontstaan door een particulier initiatief van ondernemers en muziekliefhebbers die in Amsterdam een plek wilden hebben om van muziek te kunnen genieten en elkaar ‘off the record’ te kunnen spreken.

Wij schreven een strategie, met als kern: maak weer contact, sluit je weer aan en stel je weer open. Dat was 125 geleden de reden voor je ontstaan, maak dat ook weer de reden voor je bestaan. Het enigszins introverte karakter van het intimiderende gebouw werd met een paar simpele ingrepen veranderd. De ramen van het café naar het Concertgebouw gingen weer open en aan de museumpleinkant ging het folie van de ramen. Het gebouw straalt weer. Nodigt weer uit om naar binnen te gaan.

Omdat slechts 2% van de bezoekers uit de directe omgeving Het Concertgebouw bezoekt, verzonnen en ontwierpen we Zinder, een magazine exclusief voor buurtbewoners. Om een jonger publiek te bereiken bedachten we samen “Tracks”; korte topconcerten zonder pauze, samengesteld door musici en solisten including afterparty’s met dj’s en cocktails in de foyérs. Zodat mensen weer off-the record konden zijn. Cool hier. Was jij hier nou vorige keer ook? Tracks is inmiddels opgenomen in de vaste programmering van Het Concertgebouw.

Daarnaast maakten we een radiocampagne en een bioscoopcommercial. Maar ook campagnes voor de fondsen, het Indiafestival, we mochten het allemaal doen. Het is allemaal mooi denkwerk, op het hoogst kwalitatieve nivo.

LEUKE CASE? DAN HOREN WE DAT GRAAG!
Zo niet, dan helemaal!
EMAIL ONS

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!