Menu

ixorg

LOUIS ZET Z'N
TANDEN IN DE
ZORGVERZEKERING

Identity, Online, Print, Social

Met de introductie van ixorg op de zorgmarkt had de verzekeringsbranche er een brutale nieuwkomer bij. Met het nieuws van de miljarden winsten van de verzekeringsbranche, de hoge salarissen en riante premies van uittredende bestuurders, het niet afromen van winsten naar de klanten, heeft de verzekeringsbranche een sentiment geschapen wat start-ups als ixorg relevant maakt. Het sentiment simpelweg aanraken met een sympathiek ‘character’ dat zich hierover letterlijk opwindt maakt het invoelbaar, aanraakbaar en herkenbaar.

Dat ‘character’ werd Louis. Het opwindgebit. Louis werd omarmt. Als een Don Quichotte ging Louis de strijd aan. Op YouTube en op Facebook werd hij massaal gevolgd en gezien. En we gingen verder, want Louis stelde ook de onafhankelijkheid van Independer aan de kaak. Bijna een rechtszaak. Dit keer was het Independer dat zich opwond.

Enfin.

Hij kreeg een eigen auto, en zelfs een eigen tandarts-taxidienst. En dat haalt ook de pers natuurlijk. Duizenden nieuwe klanten snapten de boodschap. Welkom.

LEUKE CASE? DAN HOREN WE DAT GRAAG!
Zo niet, dan helemaal!
EMAIL ONS

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!