Menu

KRO

GOED LEVEN

Identity, Online, Print, TV/Video

Duurzame communicatie in zijn meest complexe en pure vorm. Hier weet je, voel je: alles heeft met alles te maken. Hier raak je de diepste ziel van een merk aan. Er zijn tal van gesprekken met intelligente werkgroepen, de strategie krijgt de zegen van bisschoppen en is er input van alle presentatoren, journalisten en programma- en bladenmakers.

Met Bert Trik, strateeg, interim- en ex-collega, schreven we een merkstrategie voor de KRO in de hele breedte. Het gaf richting hoe de KRO programma’s en radio en tv formats kon ontwikkelen. Het gaf richting aan de redactionele opvatting voor de programmabladen. Het gaf richting aan de opzet van websites en zinvolle functionaliteiten voor leden. En het gaf richting aan de campagne met het thema ‘Goed Leven door’.

Een thema dat ook moest kloppen als conclusie van elk gemaakt of gekocht programma. Inclusief lugubere detective series. Met als doel de KRO identiteit in alles te laten voelen en te delen. Een permanent manifest van levensopvatting en overtuiging.

LEUKE CASE? DAN HOREN WE DAT GRAAG!
Zo niet, dan helemaal!
EMAIL ONS

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!