Menu

TO DRIVE AND DELIVER

We hebben, zoals dat heet, nogal wat kilometers gemaakt. Vele communicatie-, strategie- en salesvraagstukken zijn door onze handen en door ons hoofd gegaan. En met het hart gemaakt. Voor A-merken en merken die A wilden worden. Hier een kleine bloemlezing.

PETER CLERCX – CREATIVE DIRECTOR

Startte na zijn studie Communicatie in Rotterdam bij PPGH/JWT Business Communications. Groeide al snel door naar creatief directeur bij PPGH/JWT. Was CCO bij Publicis tot PPGH/JWT hem terug wilde hebben als partner en CD. Dat deed hij, totdat hij het helemaal zelf wilde doen en TheBrandHotel begon. Echte merkdenker. Werkte eerder o.a. voor ABN AMRO, BMW, Grolsch, Heineken, KPN, Ministerie van Financiën, NS, Shell. Denkt altijd in Van A Naar Beter. Een campagne waar hij één van de founding fathers van was.

 

YVO BRONSVOORT – STRATEGY DIRECTOR

Studeerde HEAO, werd copywriter, maar is vooral een strategisch creatief en creatief strateeg. Begon zijn carrière bij Publicis, waar hij ook Peter ontmoette. Werkte daarna als senior creatief bij Etcetera en als creatief directeur bij Propaganda. Na 7 jaar interimmen voor zo ongeveer alle merken en bureaus die er in Nederland zijn, sloot hij zich aan bij TheBrandHotel. Heeft vraagstukken behandeld voor o.a. ABN AMRO, de Belastingdienst, Koninklijke Landmacht en Van Lanschot. Werkte ook nog eens mee aan de introductie van de Euro.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!